06 - 38594911
info@soulbodyandmind.nl

Welkom bij Soul Body & Mind!

Image Alt

Reiki behandeling

Weer in contact met jezelf

Een Reiki behandeling versterkt je lichaam, je geest en je ziel. Het heft blokkades op, werkt ontgiftend, bevordert zelfgenezing, harmoniseert de chakra’s en herstelt het evenwicht. Je komt weer in contact met jezelf en dicht bij je gevoel.

Tijdens de behandeling lig je volledig gekleed, maar zonder schoenen op een comfortabele behandeltafel. Eerst op je rug en daarna op je buik. Heb je om een of andere reden moeite hebt met een tafelbehandeling, dan kan je ook zittend op een stoel worden behandeld. Door mijn handen tijdens de behandeling op verschillende plaatsen op je hoofd, lichaam en benen te leggen, geef ik de Reiki-energie aan je door. Indien gewenst, kunnen mijn handen ook boven je lichaam worden gehouden. Zorg ervoor dat je geen knellende, strakke kleding draagt.

De Reiki energie bepaalt zelf wanneer en wat er in jouw lichaam of geest gebeurt, Reiki doet wat voor jou het beste is. Dit is voor iedereen anders. Het kan ontspannend werken, je meer energie geven, klachten doen verminderen en je nieuwe inzichten geven.

De meeste mensen die Reiki ontvangen, ervaren een stroming van sensaties in hun lichaam, zij voelen tintelingen, warmte of kou, voelen zichzelf steeds dieper ontspannen, een ander voelt niets. Maar ook opgekropt en onverwerkt verdriet kan loskomen. Dit zijn allemaal tekenen dat de energie aan het werk is in je lichaam en dat blokkades in je energiesysteem worden opgeheven. Wat je ervaart tijdens een behandeling is dus heel persoonlijk.

Reiki moet voornamelijk worden gezien als een ondersteunende geneeswijze en is heel goed te combineren met de reguliere geneeswijzen. Behandelingen zijn nooit in plaats van medische behandelingen, maar kunnen ter ondersteuning ernaast worden gegeven.

Blokkades die zich jarenlang hebben opgebouwd, kunnen niet in een enkele behandeling worden opgeheven. Ga ervan uit dat om echt verandering te creëren je minimaal een behandelserie van 4 behandelingen moet doorlopen. Geef jezelf de tijd!

Reiki is ook geschikt ter ontspanning of als moment voor jezelf, zonder bepaalde klachten. Ook voor diegene die niet van massages houden, maar wel diep willen ontspannen is een Reikibehandeling een mooi alternatief!

Na de behandeling

Na de behandeling praten wij nog even na onder het genot van een glas water of een kop thee.

Er gebeurt heel veel in je lichaam na een behandeling, je kunt dit op fysiek en/of emotioneel niveau voelen. Zorg daarom na een Reikibehandeling extra goed voor jezelf en ga niet direct over tot de orde van de dag, wees lief voor jezelf. Geef toe aan wat je lichaam aangeeft!

Kosten

Reiki behandeling 30 minuten € 35
Reiki behandeling 60 minuten € 50

Reiki behandeling aan huis. Tarief in overleg, afhankelijk van afstand en tijd.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.