06 - 38594911
info@soulbodyandmind.nl

Welkom bij Soul Body & Mind!

Image Alt

Reiki behandeling op afstand

Afstand speelt geen rol

Kun je om een of andere reden niet naar mij toekomen, dan kan ik je een Reiki behandeling op afstand geven. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar voor de universele levensenergie speelt tijd en afstand geen rol. Afstandsbehandelingen kunnen gegeven worden aan mensen en andere levende wezens, bij ziekte, pijn, bepaalde thema’s of problemen, maar ook op speciale momenten of als je wat extra energie of ontspanning kunt gebruiken. Het voordeel van deze behandeling is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik spreek vooraf een tijd met je af waarop ik je een afstandsbehandeling ga geven. Op het afgesproken tijdstip zoek je een heerlijk rustig plekje op, waar je comfortabel kunt zitten of liggen. Op deze manier kun je je het beste openstellen voor de behandeling en kan de energie zijn werk doen.

Tijdens de behandeling kun je in slaap vallen, de energie voelen als warmte of als tintelingen, iedereen ervaart dit anders. Ook als je niets voelt doet de energie zijn werk. De behandeling kan net zo sterk werken als een behandeling met direct contact. Na de behandeling wisselen we telefonisch, via Whatsapp of via de mail even uit hoe is gegaan.

De behandeling duurt 30 minuten. De energie kan nog uren of dagen nawerken. Ook dit is voor iedereen weer anders.

Na de behandeling

Drink na de behandeling voldoende water. Heb je na de behandeling hoofdpijn of andere klachten, drink dan 1 á 2 glaasjes water extra!

Er gebeurt heel veel in je lichaam na een behandeling, je kunt dit op fysiek en/of emotioneel niveau voelen. Zorg daarom na een Reikibehandeling extra goed voor jezelf en ga niet direct over tot de orde van de dag, wees lief voor jezelf. Geef toe aan wat je lichaam aangeeft!

Kosten

BEHANDELING 30 MINUTEN € 35

Genoemde prijs is inclusief 21% BTW.