Ik werk op afspraak (alleen voor vrouwen)

Image Alt

Over mij

LUISTEREN, MET MIJN HART EN HANDEN

Na jaren werkzaam te zijn geweest in diverse secretariële functies in het bedrijfsleven, kreeg ik, net zoals zovelen in deze hectische maatschappij, een burn-out en was behoorlijk uit balans.

TIjdens mijn zoektocht om meer energie te krijgen en weer in balans te komen kwam ik in aanraking met Reiki. De weg naar Reiki Master was een mooie reis, een diep proces van heling. Deze opleiding heeft mij gebracht waar ik nu ben, dichter bij mijzelf, sterker in mijn eigen kracht en weer positief in het leven. Inmiddels ben ik Reiki Master en vind ik het fijn om anderen te helpen, door ze te behandelen met Reiki of ze te leren hoe zij zelf met de Reiki energie kunnen werken.

In de loop van 2018 maakte ik kennis met de Aroma Touch massage van Doterra. De pure essentiële oliën, de heerlijke geuren, de ritmische zachte massage, de ontspanning, een geweldige nieuwe ervaring! Na het geven van deze heerlijke massage aan familie en vrienden, smaakte het masseren al snel naar meer. Daarom ben ik in de zomer van 2018 vol enthousiasme begonnen met de opleiding Wellness Masseur bij de Massage Academie in Apeldoorn. Mijn nieuwe passie kwam daar helemaal tot leven! Deze opleiding heb ik dan ook succesvol afgerond.

Mijn beide passies geven veel ontspanning, sluiten goed bij elkaar aan en zijn mooi met elkaar te combineren. 

Eind 2018 heb ik besloten mijn hart te volgen en mijn droom waar te maken. Vanaf 1 januari 2019 ben je van harte welkom in mijn massage & reiki studio Soul Body & Mind. Een fijne plek om te onthaasten, te ontstressen, te ontspannen, om de dagelijkse beslommeringen in deze hectische tijden even los te laten en volledig tot rust te komen. 

Mijn persoonlijke doel is om je te raken, iedereen verdient ontspanning en oprechte aandacht. Als je je regelmatig laat masseren of energetisch laat behandelen, ontstaat er een goede balans tussen lichaam en geest en ga je beter in je vel zitten!

Ik ben altijd in beweging met de ontwikkeling van mijzelf en van mijn studio.

Maak een afspraak voor een kennismakingsmassage of -behandeling, zodat ik je kan laten beleven wat volledige ontspanning voor je kan betekenen!

Je bent van harte welkom in mijn studio!

Ik werk op afspraak (alleen voor vrouwen)