06 - 38594911
info@soulbodyandmind.nl

Welkom bij Soul Body & Mind!

Image Alt

Over mij

LUISTEREN, MET MIJN HART EN HANDEN

Na jaren werkzaam te zijn geweest in diverse secretariële functies in het bedrijfsleven, kreeg ik, net zoals zovelen in deze hectische maatschappij, een burn-out en was behoorlijk uit balans.

TIjdens mijn zoektocht om meer energie te krijgen en weer in balans te komen kwam ik in aanraking met Reiki. De weg naar Reiki Master was een mooie reis, een diep proces van heling. Deze opleiding heeft mij gebracht waar ik nu ben, dichter bij mijzelf, sterker in mijn eigen kracht en weer positief in het leven. Inmiddels ben ik Reiki Master en vind ik het fijn om anderen te helpen, door ze te behandelen met Reiki of ze te leren hoe zij zelf met de Reiki energie kunnen werken.

Eind 2018 heb ik besloten mijn hart te volgen en mijn droom waar te maken. Vanaf 1 januari 2019 ben je van harte welkom bij Soul Body & Mind. Een fijne plek om te onthaasten, te ontstressen, te ontspannen, om de dagelijkse beslommeringen in deze hectische tijden even los te laten en volledig tot rust te komen. 

Mijn persoonlijke doel is om je te raken, iedereen verdient ontspanning en oprechte aandacht. Als je je regelmatig energetisch laat behandelen, ontstaat er een goede balans tussen lichaam en geest en ga je beter in je vel zitten!

Maak een afspraak voor een energetische behandeling, zodat ik je kan laten beleven wat volledige ontspanning voor je kan betekenen!

Namaste