Zuiderstraat 0
3434 BH  NIEUWEGEIN

Mobiel: 06 38594911
E-mail: info@soulbodyandmind.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur.
Ik werk alleen op afspraak en masseer/behandel alleen vrouwen.

Reserveer nu je massage of Reiki treatment

Image Alt

Deelmassage

Signalen van body & mind...

Je kunt er voor kiezen om een deel van je lichaam te laten masseren. Deze ontspannende massage duurt 30 minuten.

Rug, nek- en schoudermassage
Een deelmassage van rug, nek en schouders is een verkorte ontspanningsmassage van het bovenlichaam. Rondom de rug, nek en schouders worden vaak spanningen en stress opgeslagen, je merkt dit op den duur door verhoogde spierspanning en pijn. Een massage van rug, nek en schouders werkt ontspannend, maakt spieren los en is ideaal om te ontstressen. 

Rug-, schouder-, arm- en handmassage
Deze deelmassage wordt speciaal aanbevolen voor mensen die veel achter een bureau zitten, met de computer werken of veel met hun handen werken. Door 
tijdens de massage extra aandacht te besteden aan dit gebied ga je weer ontspannen naar huis. 

Benen- en voetenmassage
Een aanrader voor als je veel moet staan en/of lopen. Tijdens de massage worden de voeten en de voor- en achterzijde van de benen gemasseerd. Deze deelmassage brengt ontspanning en laat je weer met beide benen op de grond staan. 

Buik- en hoofdmassage
Je gedachten hebben een grote invloed op je emoties, je emoties hebben een sterke invloed op je lichaam. Net als in je hoofd worden ook in je buik emoties opgeslagen. 

De buik is ons tweede emotie centrum, het verteert naast voedsel ook allerlei indrukken. Bij een teveel aan indrukken kun je fysieke klachten ervaren, zoals buikpijn, obstipatie, diarree en hoofdpijn. Deze massage brengt ontspanning in de buik bij stress en spanningen en heeft daarnaast een positief effect op de spijsvertering. 

Als het hoofd te vol is, worden nieuwe indrukken niet meer opgenomen. Je kunt je niet concentreren, je bent moe en je reageert niet meer, zoals je zou willen reageren. Een rustige subtiele hoofdmassage maakt dat indrukken worden losgelaten en  zorgt ervoor dat je gedachtestroom weer tot rust komt.

Uiteraard zijn er ook nog andere combinaties mogelijk. Je kunt ook twee deelmassages achter elkaar boeken. Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken, neemt gerust contact met mij op. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.

Tarief

MASSAGE 30 MINUTEN € 25

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Zuiderstraat 0
3434 BH  NIEUWEGEIN

Mobiel: 06 38594911
E-mail: info@soulbodyandmind.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur.
Ik werk alleen op afspraak en masseer/behandel alleen vrouwen.

Reserveer nu je massage of Reiki treatment