06 - 38594911
info@soulbodyandmind.nl

Welkom bij Soul Body & Mind!

Image Alt

Blog

Je lichaam bevat alle antwoorden en aanwijzingen die je nodig hebt om in balans en vol vitaliteit te zijn. De kunst is om er naar te leren luisteren. Zorg dat je verbinding houdt met je lichaam. Tegenwoordig zijn we zo druk dat we vaak maar doorgaan met de dingen die we doen en pas in actie komen als het te laat is, we de verbinding met ons lichaam kwijt zijn.

Je lichaam vertelt je wanneer je moet vertragen en ontspannen. Je wordt vermoeid, chronisch problemen steken weer de kop op of je wordt geplaagd door nek- en/of hoofdpijn. Negeer je deze aanwijzingen van je lichaam, dan zal het gaan reageren in de vorm van ziekte of andere willekeurige fysieke symptomen.

Luister naar je innerlijke stem. Wees lief voor jezelf!

Dagelijks de verbinding zoeken met jezelf is net zo belangrijk als het poetsen van je tanden. Sta jezelf toe om 5 à 10 minuten stil te zijn. Scan je lichaam vanaf je hoofd naar je voeten en let op elke sensatie die je voelt. Door dit te gaan doen, pik je de subtiele aanwijzingen op om je emotioneel en fysiek in balans te houden. Je zult je weer energieker, gelukkiger en gezonder gaan voelen.