06 - 38594911
info@soulbodyandmind.nl

Welkom bij Soul Body & Mind!

Image Alt

Soul Body Fusion

Weer in je kracht staan

Als gevolg van trauma, mishandeling, afwijzing, schuldgevoel, angst, shock, verlating, teleurstelling enz. is je lichaam de verbinding kwijt geraakt met je ziel. Je kunt je losgekoppeld voelen of op gespannen voet staan ​​met jezelf. Kortom, je voelt je afgesneden van je ziel.

Tijdens een Soul Body Fusion® sessie smelten het lichaam en de ziel weer samen, zij worden weer in dezelfde frequentie gebracht en weer op elkaar afgestemd. Hierna ontstaat een gevoel van heel zijn, weer thuis zijn in je lichaam. Het is als het krijgen van een geheel nieuw besturingssysteem. Alles om je heen zal resoneren met deze hogere vibratie. Je komt weer in je eigen kracht te staan.

Volgens de oprichter van Soul Body Fusion®, Jonette Crowley, zijn deze veranderingen permanent, omdat wij ons richten op hogere, fijnere, lichtere, meer kosmische aspecten van onze ziel.

De behandeling

Tijdens een fusion, 2x 10 minuten met een korte pauze ertussen, zitten wij tegenover elkaar. Ik spreek de door ons afgesproken intentie uit en observeer je, jij observeert wat er met je gebeurd. De ervaring in de eerste 10 minuten kan anders zijn dan in de laatste 10 minuten. Vertrouw op het proces. Tussentijds, maar zeker achteraf is er gelegenheid om onze ervaringen uit te wisselen. Vaak ontstaat er tijdens de fusion een diepe ontspanning.

Soul Body Fusion® wordt in 3 fases uitgevoerd. De eerste fusion wordt gevolgd door een tweede fusion een week later en een derde twee weken daarna. Het werkt het krachtigst bij direct contact, maar de tweede en derde fusion kunnen ook op afstand worden overgedragen, telefonisch of via skype.

Belangrijkste voordelen van fusions:

  • Je krijgt meer energie.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen, komt in je kracht staan en je kunt beter grenzen aan kunnen geven.
  • Je hartchakra wordt geactiveerd, hierdoor wordt je blijer en gelukkiger.
  • Je bent helemaal één met je lichaam, je bent kosmisch geaard.
  • Je kunt een snelle spirituele groei doormaken, je paranormale gaven worden sterker of ontwaken.

Tarieven

FUSION 60 MINUTEN € 65,00
incl. intake gesprek

3 FUSIONS 60 MINUTEN € 150,00
incl. intake gesprek en evaluatiegesprek, 3 verschillende afspraken in 2 maanden

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.