06 - 38594911
info@soulbodyandmind.nl

Welkom bij Soul Body & Mind!

Avond cursus Kundalini Reiki

De cursus Kundalini Reiki Master bestaat uit 3 niveau’s. Per niveau vindt er één inwijding plaats. Om de Kundalini energie goed te laten integreren in je energiesysteem zal er één week tussen de inwijdingen zitten. Deze cursus wordt gegeven op 3 avonden, in groepjes van max. 6 personen.

Alle inwijdingen worden persoonlijk gedaan.

KUNDALINI REIKI 1, LESINHOUD
– De geschiedenis van Kundalini Reiki.
– Wat is Kundalini Reiki en hoe werkt het.
– Zelfbehandeling en behandeling van anderen, hands-on of op afstand.
– Hoe de ruimte van uw huis / kantoor te reinigen.
– Karmische banden helen.
– Situaties/eigenschappen helen.
– Eén inwijding om af te stemmen op Reiki 1.

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in de wortelchakra. De kruin-, hart- en handchakra’s worden geopend en versterkt, zodat de Reiki energie kan stromen. Het hartchakra wordt vergroot met energie. Je wordt voorbereid op het Kundalini ontwaken dat je zult ervaren tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding.

Kundalini Reiki 1 is zeer krachtig, er wordt aangenomen dat het eerste niveau van Kundalini Reiki net zo krachtig is als Usui Reiki 1, 2 en 3 gecombineerd, met dit verschil dat je de inwijdingen nog niet kunt doorgeven.

KUNDALINI REIKI 2, LESINHOUD
De tweede inwijding versterkt de vorige inwijding, Kundalini Reiki1, evenals het openen van de wortelchakra en het vergroten van het derde oog. De Kundalini energie wordt gewekt en het wordt voorzichtig geopend.

De Kundalini energie bereikt het zonnevlechtchakra en bereidt zich voor op de volledige Kundalini bewustwording tijdens de Kundalini Reiki 3 afstemming.

Je leert de Kundalini Reiki meditatie, een meditatietechniek waarmee je gedurende een korte tijd de kracht van de vlam van het Kundalini vuur in jezelf kunt vergroten. Dit maakt verdere reiniging mogelijk.

Na de tweede afstemming mag de Kundalini Reiki-energie alleen op jezelf worden gebruikt, hoewel de basis Reiki energie van Kundalini Reiki 1 nog steeds op anderen kan worden gebruikt.

KUNDALINI REIKI 3, LESINHOUD
De vorige inwijdingen worden versterkt en de keel-, zonnevlecht-, sacraal- en wortelchakra’s worden breder geopend. De Kundalini energie wordt sterker en stroomt omhoog, door het kruinchakra naar buiten. Hierdoor vind de volledige stijging van het Kundalini vuur plaats.

Je leert hoe je anderen kunt inwijden in deze krachtige energie.

Kundalini 3 bevat extra booster inwijdingen. Deze inwijdingen pas je toe op jezelf. Iedere inwijding zal je op een bepaald levensgebied helen. De uitwerking van deze extra inwijdingen is zeer krachting. Om deze inwijdingen goed te laten integreren in je systeem, wacht je minimaal 3 dagen om de volgende inwijding te doen.

Als je de extra inwijdingen zelf helemaal hebt doorlopen, kun je anderen les geven en inwijden in de krachtige Kundalini energie.

Balans Reiki
Dit is een oefening waarmee je effectief, via een specifieke handpositie, alle energiesystemen en chakra’s in het lichaam in no time in balans kunt brengen.

Geboorte Trauma Reiki
Behandelt onderbewuste kwesties gecreëerd tijdens het proces van geboorte.

Locatie Reiki
Kan worden gebruikt om helende energie naar specifieke locaties te sturen voor reiniging en bescherming.

Vorig leven Reiki
Helpt om trauma uit het vorige leven te genezen en karmische problemen op te lossen.

DNA Reiki
het vermogen om DNA-strengen (onze blauwdruk) te helen, wat zou kunnen helpen bij negatieve erfelijke genetica, ziekten en karmische problemen.

Kristal Reiki
Overal in het lichaam hebben we kleine afzettingen van bepaalde kristallen. Dit zijn punten voor de trauma’s die we in het leven hebben ervaren. Een trauma kan van alles zijn, van een gebroken arm, een verstuiking, verdriet enz. Kristal Reiki zal deze afzettingen effectief verwijderen.

Diamant Reiki
Er wordt een etherische diamant in je kruinchakra geplaatst. Reiki energie die door dit chakra stroomt, neemt de eigenschappen van de diamant over.

DATA:
De cursus is verspreid over 3 avonden.
– woensdag 13 mei 2020
– woensdag 20 mei 2020
– woensdag 27 mei 2020

KOSTEN:
€150,00 incl. reader, certificaat, koffie/thee en lekkers

AANMELDEN:
Aanmelden kan via
– jeanette@soulbodyandmind.nl
– petra@pedicuresmaragd.nl

Minder weergeven

Instagram

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipi scing elit, sed do smod. Lorem ipsum dolor Tur adipis elitis.

Copyright 2018 – 2023 ♥ Soul Body & Mind