Ik werk op afspraak (alleen voor vrouwen)

Image Alt

USUI REIKI 1

USUI Reiki 1, lesinhoud

Deze cursus wordt gegeven in 2 dagen (groepje) of 4 dagdelen (individueel). Het is de perfecte basis voor je eerste afstemming op Reiki. 

  • De geschiedenis van Mikao Usui en Reiki.
  • Wat is Reiki en hoe werkt het.
  • De vijf principes van Reiki.
  • De relatie tot de chakra’s.
  • De handposities voor het behandelen van jezelf.
  • Leren en oefenen van de Reiki zelf behandeling. 
  • Vier inwijdingen om af te stemmen op Reiki 1.

Na de cursus zul je je zelfverzekerd voelen en bekwaam zijn in het gebruiken van Reiki voor jezelf.

Je start met je 21 daagse periode van zelf behandeling. Een periode van zuivering en heling, bedoeld om de inwijding te laten integreren in je energiesysteem. De zuivering kun je ervaren op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. 

Voordelen van Reiki 1:

Alle genezing begint van binnen. De oude meesters hebben al lang geleden gezegd dat een gelukkige geest een gezonde geest is en dit resulteert in een gezond lichaam.

Reiki kan daarom worden gebruikt voor optimale gezondheid en genezing op vier belangrijke niveaus:

Lichamelijk
Het verlicht pijn, ontgift het lichaam en versnelt de natuurlijke helende kracht van het lichaam. Na het leren van Reiki ervaren veel mensen meer balans en harmonie in hun leven. Oude gewoonten, die schadelijk kunnen zijn voor het lichaam, lijken te verdwijnen.

Mentaal
Reiki beïnvloedt je diepste gedachten, evenals je manier van denken. Je stelt je meer open en staat positiever in het leven. Reiki brengt innerlijke rust en harmonie.

Emotioneel
Reiki stroomt diep in je onderbewustzijn en toont je je denkpatronen. Negatieve emoties, zoals angst, zorgen, jaloezie en woede zijn een verspilling van onze natuurlijke energie. Een diep begrip van onvoorwaardelijke liefde is ontwikkeld en de behoefte aan controle verdwijnt.

Spiritueel
Een nieuwe wereld begint zich te openen, een van liefde, vreugde, mededogen en niet-oordelen! Er ontstaat een gevoel van verbinding en het ego begint te verminderen. Je realiseert je dat al het leven één is, dat je deel uitmaakt van een veel groter geheel, het universum, dat onbeperkt is in zijn mogelijkheden.

Tarief

CURSUS USUI REIKI 1 € 175 (op individuele basis)
CURSUS USUI REIKI 1 € 150 (op groepsbasis, max. 6 personen)

Inclusief cursusmateriaal, certificaat, koffie, thee en snacks.

Genoemde prijs is inclusief 21% BTW.

Ik werk op afspraak (alleen voor vrouwen)