06 - 38594911
info@soulbodyandmind.nl

Welkom bij Soul Body & Mind!

Image Alt

Reiki cursussen

Usui Reiki

Reiki is het Japanse woord voor universele (Rei) levensenergie (Ki), energie die stroomt door alles wat leeft. Het is een traditionele oosterse geneeswijze afkomstig uit Japan, krachtig, maar toch heerlijk zachtaardig en koesterend. 

Reiki behandelt de hele persoon, je lichaam, je geest en je ziel, om een natuurlijke balans en optimale gezondheid te bereiken. Veel mensen komen in een diepe ontspanning als ze met Reiki bezig zijn. Na het volgen van een cursus is het mogelijk om jezelf en anderen te behandelen.

Reiki is absoluut niet-religieus en ondersteunt iedereen, het maakt je bewuster van je leefgewoonten! Het brengt je dichter bij jezelf, wie jij in werkelijkheid bent. Daardoor kom je beter in je kracht te staan en ben je beter in staat om de uitdagingen die het leven met zich meebrengt aan te gaan. Daarnaast brengt Reiki je persoonlijke- en spirituele groei. 

Reiki kan zowel afzonderlijk als ook in combinatie met andere behandelingen worden gebruikt.

Kundalini Reiki

Kundalini Reiki is de makkelijkste manier om je Kundalini energie, ook wel bekend als het Kundalini vuur, te wekken! Je zult in staat zijn om een ​​zeer krachtige healing bij jezelf te doen, evenals healing op afstand voor anderen.

De Kundalini energie bevindt zich aan de basis van de wervelkolom, bij je eerste chakra. Kundalini energie is als een opgerolde slapende slang in rust, die wacht om gewekt te worden. Als de Kundalini energie ontwaakt, stijgt deze door de chakra’s omhoog naar je kruin chakra en hoger, de chakra’s, het lichaam en de energiekanalen worden volledig gereinigd. De kracht van de Kundalini energie versterkt de Reiki, terwijl de kalmerende Reiki energieën de Kundalini energieën soepel maken om de perfecte helende balans te creëren. Kundalini is een krachtige energie die manifestatie en creativiteit bevordert.  

Kundalini Reiki is eenvoudig te leren en te gebruiken, zonder symbolen of handposities te hoeven onthouden, je focus ligt op de intentie. Kundalini Reiki is een mooie aanvulling op de traditionele Usui Reiki, maar het is er geen vervanging voor. 

Kundalini Reiki kan worden gecombineerd met elke andere healing methode. 

Hoe leer ik Reiki?

Iedereen kan Reiki leren. Reiki is een investering in jezelf. Je hebt géén voorkennis nodig. Door de inwijdingen die je tijdens de cursus ontvangt van je Reikimaster wordt je weer verbonden met je van nature aanwezige vermogens om energie aan jezelf of anderen te geven. In de cursus leer je hoe je de universele levensenergie kunt doorgeven. Je kunt het altijd gebruiken en eenmaal geleerd, verleer je het nooit meer! Iedere leerling, van jong tot oud, begint bij Reiki 1.

De reiki cursus volg je individueel.

Ieder gewenst moment van het jaar kan er gestart worden met de cursus, samen zoeken wij naar geschikte momenten om de cursus te volgen.

Alle cursussen zijn inclusief cursusmateriaal, certificaat, koffie, thee, water met lekkernijen.