Ik werk op afspraak (alleen voor vrouwen)

Image Alt

AromaTouch

Een beleving voor body & mind

De AromaTouch massage is een ritmische massage, waarbij met een geselecteerde mix van acht pure essentiële oliën van doTERRA, zacht wordt gemasseerd. De kracht van deze essentiële oliën, met ieder hun eigen specifieke werking, wordt gebruikt om je lichamelijk en geestelijk in balans te brengen.

De acht verschillende essentiële oliën worden laag voor laag aangebracht op je rug, hoofd, oren en voeten en doen via de meridianen en contactpunten hun werk. De oliën dringen diep het lichaam binnen en geven ondersteuning daar waar nodig is. Dit gebeurt in vier fases, waarbij bij elke fase twee essentiële oliën worden gebruikt.

fase 1: Balance en Lavendel om te ontstressen;
fase 2: Melaleuca en On Guard om de weerstand te versterken;
fase 3: Aromatouch en Deep Blue om ontstekingen tegen te gaan;
fase 4: Wild orange en Peppermunt om het zelfgenezend vermogen te activeren.

Wanneer je kijkt naar de oliën die in deze massage worden gebruikt, is het dan ook geen verrassing waarom de AromaTouch massage zo heilzaam is.

Balance
Het warme, houtige aroma van deze mix creëert een gevoel van aarden, kalmte en welzijn. Deze evenwichtige essentiële mix biedt een verleidelijke geur en heeft een kalmerende werking op het centrale zenuwstelsel. Het bevordert het gevoel van evenwicht, ontspanning en vermindert angst.

Lavendel
Lavendel wordt al eeuwenlang gebruikt en gekoesterd om zijn onmiskenbare aroma en gunstige eigenschappen, waaronder de kalmerende en ontspannende eigenschappen. Essentiële olie van lavendel kan ook helpen bij het genezen van wonden en weefselschade.

Melaleuca
Deze olie wordt vereerd vanwege zijn reinigende eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor infecties. De kiemdodende eigenschappen maken het een uitstekende keuze voor wondverzorging en weefselgezondheid.

On Guard
Deze mix van reinigende essentiële oliën wordt gebruikt om het immuunsysteem te versterken, het dood bacteriën, virussen en schimmels. Deze massage is dan ook bijzonder effectief als je een steuntje in de rug nodig hebt bij ziekte en voorkoming daarvan.

AromaTouch
Deze perfect ontspannende mix combineert de voordelen van essentiële oliën die bekend staan om ontspannende en kalmerende eigenschappen.
Deze mix helpt om spierspanning te verlichten, geïrriteerd weefsel te verzachten en de bloedsomloop te verbeteren.

Deep Blue
Deze mix zorgt voor een verkoelende verlichting van pijnlijke gewrichten. De effecten zijn diep en doordringend met blijvende resultaten. Eenmaal zachtjes gemasseerd in het gebied van ongemak, zal het voordeel van Deep Blue bijna onmiddellijk voelbaar zijn.

Wild Orange
Deze olie ondersteunt het afweersysteem, geeft energie, maakt vrolijk, helpt bij stress gerelateerde angsten en revitaliseert. Het aroma is duidelijk citrusachtig, maar ook erg zoet. 

Peppermint
Deze essentiële olie is zowel intern als extern heilzaam. Pepermunt is vooral handig om de ademhaling te vergemakkelijken en de gezondheid van de luchtwegen te verbeteren. De olie kan ook worden gebruikt om de spijsvertering te ondersteunen.

Na de AromaTouch massage voel je een diepe ontspanning. 

Tarief

AROMATOUCH 45 – 60 MINUTEN € 45,00

Genoemde prijs is inclusief 21% BTW.

Ik werk op afspraak (alleen voor vrouwen)